מצרכים:
- 100 גרם שמן קוקוס
- 2 כוסות קמח
- ½ 1 כוסות חלב סויה
- 1 כוס מים
- 500 גרם חבילת עלי תרד טריים ושטופים (ניתן לקנות מוכן)
- 2 בצלים
- 1/2 חבילת מלוחה משומשו
- 1/2 כוס משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
- מלח (כ-1/2 כפית), פלפל ואגוז מוסקט
אופן הכנה:
- מוסיפים לקערה קמח, 100 גרם שמן קוקוס, מעט מלח, כוס מים ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
- קוצצים 2 בצלים ומטגנים אותם. לשטוף היטב את התרד ולהוסיף אותו לבצלים המטוגנים.
- מוסיפים לקערה את הגבינות ומערבבים היטב.
- מוסיפים ½ 1 כוס חלב סויה . להוסיף תבלינים לפי הטעם – מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- לשמן תבנית, סביב כל דפנותיה לשים בצק, ולנעוץ בסכין מעט את הבצק.
- עתה להכניס לתנור בחום של כ-150 מעלות (יש לחמם את התנור מראש, ולאפות כחמש עד עשר דקות).
- שופכים על הבצק האפוי את תערובת התרד אשר הכנו ואופים כחצי-שעה נוספת