EN

פשטידת תרד

מצרכים:

  • 100 גרם שמן קוקוס
  • 2 כוסות קמח
  • ½ 1 כוסות חלב סויה
  • 1 כוס מים
  • 500 גרם חבילת עלי תרד טריים ושטופים (ניתן לקנות מוכן)
  • 2 בצלים
  • 1/2 חבילת מלוחה משומשו
  • 1/2 כוס משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
  • מלח (כ-1/2 כפית), פלפל ואגוז מוסקט

אופן הכנה:

  • מוסיפים לקערה קמח, 100 גרם שמן קוקוס, מעט מלח, כוס מים ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
  • קוצצים 2 בצלים ומטגנים אותם. לשטוף היטב את התרד ולהוסיף אותו לבצלים המטוגנים.
  • מוסיפים לקערה את הגבינות ומערבבים היטב.
  • מוסיפים ½ 1 כוס חלב סויה . להוסיף תבלינים לפי הטעם – מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  • לשמן תבנית, סביב כל דפנותיה לשים בצק, ולנעוץ בסכין מעט את הבצק.
  • עתה להכניס לתנור בחום של כ-150 מעלות (יש לחמם את התנור מראש, ולאפות כחמש עד עשר דקות).
  • שופכים על הבצק האפוי את תערובת התרד אשר הכנו ואופים כחצי-שעה נוספת

יצירת קשר

טלפון שרות לקוחות (תיבה קולית) 04-6320269 | פקס. 04-6125974 | קיבוץ גן שמואל,ישראל | ilana@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו טופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN