מצרכים (4 מנות):
- חבילת פסטה
- 100 גרם מרגרינה / שמן
- 1 כוס קמח
- 3 כוסות חלב צמחי
- 200 גרם משומשו מגורדתלפיצה ואפייה
- 200 גרם פרמז’ן משומשו
- מלח, פלפל שחור
לקראסט:
- חצי כוס פירורי לחם
- 100 גרם מרגרינה מומסת
הכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ומצננים.
- מחממים את המרגרינה בסיר גדול על אש נמוכה עד שהיא נמסה לחלוטין. מוסיפים את הקמח ומערבבים ללא הפסקה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את החלב הצמחי בהדרגה ותוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבעבעת.
- מוסיפים את המגורדת משומשו והפרמז’ן משומשו ומערבבים היטב עד שהן נמסות. ממליחים ומפלפלים.
- מעבירים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב עם התערובת ומעבירים לתבנית.
- לקראסט: מערבבים את מרגרינה מומסת עם פירורי לחם ומפזרים מעל.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון גריל בלבד ומכניסים לתנור ל-30 דקות