EN

בלינצ’ס

מרכיבים לבצק:

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1⁄2 חבילה אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף שמן
  • 2 וחצי כוסות מים

מרכיבים למלית:

  • 1 ממרח קלאסי 25% משומשו
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1⁄2 כוס צימוקים
  • שמן לטיגון

 

הוראות הכנה:

מערבבים את חומרי הבצק לפי הסדר בקערה עד לקבלת בלילה נוזלית אחידה.
מחממים מחבת ומשמנים קלות ובעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למרכז המחבת.
מסובבים את המחבת כך שנוצרת שכבה דקה מאוד של הבלילה, המכסה את כל פני המחבת.
לאחר כדקה, הופכים בזהירות ומטגנים למשך מספר שניות על הצד השני. מוציאים ומצננים.

המלית – מערבבים את חומרי המלית לעיסה אחידה.
מניחים כף גדושה מהמלית כסנטימטר מצדו האחד של כל בלינצ’ס ומגלגלים.
מצננים במקרר לכמה שעות.
מומלץ להגיש קר!

יצירת קשר

טלפון שרות לקוחות (תיבה קולית) 04-6320269 | פקס. 04-6125974 | קיבוץ גן שמואל,ישראל | ilana@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו טופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN