מצרכים:
- בטטה אחת גדולה מגורדת גס,
- תפוח אדמה קטן מגורד גס,
- חצי בצל בינוני מגורד דק,
- כף עירית / עלי פטרוזיליה קצוצים,
- כף שמן קנולה,
- 3/4 כוס קמח טמפורה (מומלץ, אבל לא חובה),
- 3 כפות גדושות של פירורי לחם
- 2-3 כפות מלוחה משומשו מפוררת.
- לתיבול: כפית מלח שטוחה וקמצוץ פלפל שחור.
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומערבבים את כל החומרים בקערה.
- משמנים את נייר האפייה, יוצרים קציצות עם הידיים ומניחים על התבנית.
- מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור במשך 30 דקות. הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות.