לתחתית:
- 2 כוסות פצפוצי אורז
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות סילאן
למלית:
- 300 גר’ תותים קפואים
- 2 חבילות ממרח משומשו בטעם טבעי 9%
- 2/3 כוס סוכר
לציפוי:
- תותים ואו פירות טריים אחרים
- מכינים את התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן ומערבבים בקערה עם פצפוצי האורז. יוצקים בתחתית של שמונה כוסות.
- מכינים את המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית. טועמים, מאזנים טעמים ובמידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מעט מיץ
- לימון. יוצקים בעזרת שק זילוף מעל תחתית הפצפוצים שכבה של 2 ס”מ מהמלית.
- חותכים את הפירות בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם. מגישים.