מצרכים:
- 2 חבילות עוגיות לבחירתכם: פתי-בר, אוריאו וכו’
למלית:
- 2 חבילות ממרח משומשו 9%
- 1 ממרח משומשו 25%
- חצי כוס קצפת פרווה או קרם קוקוס
- 2/3 כוס סוכר
- 2 כפיות מיץ לימון טרי 200 גרם
- שוקולד לבן פרווה איכותי
- 2 כפות שמן
הוראות הכנה:
- מפוררים חבילת אחת של עוגיות בתחתית של 6 כוסות שקופות
- מכינים את המלית:
- ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.
- במעבד מזון מקציפים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.
- מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
- טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
- יוצקים על שכבת העוגיות ומפזרים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית ומעבירים למקפיא לשעתיים.