EN

עוגת גבינה, שוקולד לבן ופירורי עוגיות

מצרכים:

  • 2 חבילות עוגיות לבחירתכם: פתי-בר, אוריאו וכו’

למלית:

  • 2 חבילות ממרח משומשו 9%
  • 1 ממרח משומשו 25%
  • חצי כוס קצפת פרווה או קרם קוקוס
  • 2/3 כוס סוכר
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי 200 גרם
  • שוקולד לבן פרווה איכותי
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • מפוררים חבילת אחת של עוגיות בתחתית של 6 כוסות שקופות
  • מכינים את המלית:
  • ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.
  • במעבד מזון מקציפים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.
  • מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.
  • מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
  • טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
  • יוצקים על שכבת העוגיות ומפזרים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית ומעבירים למקפיא לשעתיים.

יצירת קשר

טלפון שרות לקוחות (תיבה קולית) 04-6320269 | פקס. 04-6125974 | קיבוץ גן שמואל,ישראל | ilana@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו טופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN