EN

עוגת בסקוויטים

מתכון:

  • 2-3 פסים של ביסקוויטים קקאו

למלית חמאת בוטנים:

  • 1חבילה גבינת משומשו 9%
  • חצי חבילה גבינת משומשו 25%
  • 4 כפות גדושות חמאת בוטנים
  • שליש כוס סוכר
  • רבע כוס שמנת פרווה או קרם קוקוס
  • כפית מיץ לימון

למלית ממרח נוגט:

  • 1חבילה גבינת משומשו 9%
  • חצי חבילה גבינת משומשו 25%
  • 4 כפות גדושות ממרח נוגט
  • שליש כוס סוכר
  • רבע כוס שמנת פרווה או קרם קוקוס
  • כפית מיץ לימון

 

למלית שוקולד לבן:

  • 1חבילה גבינת משומשו 9%
  • חצי חבילה גבינת משומשו 25%
  • 100 גר’ שוקולד לבן
  • כף שמן
  • שליש כוס סוכר
  • רבע כוס שמנת פרווה או קרם קוקוס
  • כפית מיץ לימון

 

הוראות הכנה:

 

מלית חמאת הבוטנים: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
מלית הנוגט: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
מלית השוקולד הלבן: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.

במעבד מזון טוחנים יחד את הגבינות, הקצפת, הסוכר והדבש.

מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.

טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.

הרכבת העוגה:

מניחים ב-2 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה שכבה של עוגיות ביסקוויט.

יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות,

מניחים שכבה נוספת של עוגיות ביסקוויט

עליהן יוצקים את שכבת גבינת הנוגאט.

מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת

למעלה מורחים בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן,

שומרים במקרר כשמונה שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.

 

יצירת קשר

טלפון שרות לקוחות (תיבה קולית) 04-6320269 | פקס. 04-6125974 | קיבוץ גן שמואל,ישראל | ilana@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו טופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN