מרכיבים:
- 1 חציל
- 2 כפות שמן זית
- כף רסק או עגבניות מרוסקות למילוי
- 100 גרם משומשו
- 18% כף פסטו רצוי
- אורגנו
- מלח
- כף שמן נוספת
אופן הכנה:
- פורסים דק את החציל.
- מכינים בלילת רוטב: רסק עגבניות, שמן זית, אורגנו מלח וקורט סוכר.
- על תבנית אפיה מניחים נייר אפיה. מחממים תנור ל 200-250 מעלות.
- מורחים כף שמן זית על נייר האפיה ומניחים את החצילים.
- מורחים על החצילים את הבלילה.
- מכניסים לתנור ל15 דקות שיזהיבו מעט.
- מפזרים על כל פרוסה חצי פרוסת משומשו טבעוני, מגלגלים את הפרוסות לגליל. אפשר למרוח עם שארית רוטב הפיצה מדוללת במים ( לא חובה)
- מחזירים את התבנית לתנור החם לעשר דקות עד שמשחים ומשומשו נמס מעט.
קר או חם זה טעים בטירוף!!!
המתכון מתוך בלוג הקדירה של ששי | לבלוג >